Vaccinatie

COVID vaccinatie in de apotheek

Voor uw Covid vaccinatie kan u zowel bij ons in de apotheek als bij uw huisarts terecht. Deze vaccinatie is gratis en u hebt geen voorschrift nodig.

We vaccineren enkel op afspraak.

U kan via bovenstaande knop online een afspraak maken.

Covid-vaccinatie wordt aanbevolen voor iedereen van 65 jaar of ouder, personen in langdurige zorg, met een verzwakte weerstand of met bepaalde gezondheidsaandoeningen, zwangere vrouwen en alle personen werkzaam in de zorgsector in en buiten zorginstellingen.

Ook als u niet tot de specifieke doelgroepen behoort, bent u van harte welkom om u te laten vaccineren tegen COVID-19, indien u dat wenst.

GRIEP vaccinatie in de apotheek

Voor uw jaarlijkse griepvaccinatie kan u zowel bij ons in de apotheek als bij uw huisarts terecht. U kan via bovenstaande knop online een afspraak maken om in de apotheek gevaccineerd te worden.


Een voorschrift is niet nodig, de vaccinatie is gratis. U betaalt enkel het griepvaccin (terugbetaling vanaf de leeftijd van 50jaar of indien u tot de risicogroep behoort).

Griepvaccinatie wordt aanbevolen voor iedereen van 65 jaar of ouder, personen in langdurige zorg, met een verzwakte weerstand of met bepaalde gezondheidsaandoeningen, zwangere vrouwen en alle personen werkzaam in de zorgsector in en buiten zorginstellingen.

Ook als u niet tot de specifieke doelgroepen behoort, bent u van harte welkom om u te laten vaccineren tegen de griep, indien u dat wenst.